Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Maroon 5- Ο δρόμος προς την επιτυχία!!!

    Οι Marron 5 είναι ένα αμερικανικό ροκ συγκρότημα από το Λος Άντζελες. Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Adam Levine(φωνή και ρυθμική κιθάρα),Jesse Carmichael(πλήκτρα,ρυθμική κιθάρα και φωνητικά),Mickey Madden(μπάσο),James Valentine(κιθάρα και φωνητικά) και Matt Flynn(τύμπανα και κρουστά).
     Στα μέσα του 2002 οι Marron 5 έβγαλαν το πρώτο του cd  με τίτλο: Songs About Jane. Το τραγούδι που έγινε τεράστια επιτυχία ήταν το "This Love". Το πρώτο single "Harder to Breathe"  άρχισε σιγά σιγά να ανεβαίνει στη κορυφή και να κάνει το συγκρότημα ευρέως γνωστό.Μέχρι το Μάρτιο του 2004, το άλμπουμ είχε φθάσει στο Top 20 του Billboard 200 και το "Harder to Breathe" στο Top 20 του Billboard charts Hot 100 singles. Το άλμπουμ έφτασε στο νούμερο 6 στο Billboard 200 το Σεπτέμβριο του 2004,26 μήνες μετά την κυκλοφορία του.Το άλμπουμ, τελικά ανέβηκε στο νούμερο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το δεύτερο single, "This Love", έφτασε στο νούμερο 5 στις ΗΠΑ, στο νούμερο 3 στο Ηνωμένο Βασίλειο, και στο νούμερο 8 στην Αυστραλία. Το τρίτο single, "She Will Be Loved", κατέληξε στο Top 5, τόσο στις ΗΠΑ όσο και το Ηνωμένο Βασίλειο, και πήγε στο νούμερο 1 στην Αυστραλία.Το τέταρτο single, "Sunday Morning", έφθασε στο Top 40 στις ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.
     Το Μάιο του 2007 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο: It Won't Be Soon Before Long και κυκλοφόρησε παγκοσμίως από την A & M / Octone Records. Πριν από την κυκλοφορία του το "Makes Me Wonder"  ήταν το νούμερο 1 σε πώλησεις και βίντεο στο iTunes  Ήταν επίσης το νούμερο 1 άλμπουμ σε πώλησεις, με πάνω από 50.000 ψηφιακές προ-πωλήσεις.Το άλμπουμ έσπασε ρεκόρ πωλήσεων στο  iTunes την εβδομάδα της κυκλοφορίας του, πουλώντας πάνω από 101.000 άλμπουμ. Το τραγούδι "Makes Me Wonder" έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο 84 στο Billboard Hot 100. Έχουν παρουσιάσει το "Makes Me Wonder" στην 6η σεζόν του American Idol και το "If I Never See Your Face Again"  στη σεζόν 7 του American Idol. Η επανέκδοση του άλμπουμ χαρακτήρισε μια νέα έκδοση με το ντουέτο "If I Never See Your Face Again"με Rihanna. Τη νέα έκδοση του τραγουδιού εμφανίστηκε επίσης και στην επανέκδοση του άλμπουμ της Rihanna Good Girl Gone Bad. 
     O Levine έχει δηλώσει ότι πιστεύει πως η μπάντα έχει φθάσει στο αποκορύφωμά της και μπορεί να κάνει ένα ακόμα album πριν από τη διάλυση του.Το τρίτο studio άλμπουμ των Maroon 5 καταγράφηκε το 2009 στην Ελβετία, όπου το συγκρότημα ένωσε τις δυνάμεις τους με τον παραγωγό Robert "Mutt" Lange. Ο Valentine αποκάλυψε το Νοέμβριο του 2009 ότι το νέο άλμπουμ θα είχε τον τίτλο Hands All Over .Το Μάιο του 2010, αποκάλυψαν ότι είχαν γράψει 15 τραγούδια για το άλμπουμ. Το cd  κυκλοφόρησε στις 21 Σεπτεμβρίου του 2010. Το πρώτο single του άλμπουμ ήταν το «Misery», που κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου 2010. Δευτέρο single των  Maroon 5  είναι το "Give a little more" και τρίτο single έιναι το ''Never gonna leave this bed" ας το απολαύσουμε λοιπον:
 

7 σχόλια: