Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

To come back της Britney Spears!!


     
     Η πριγκίπισσα της pop Britney Spears επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ μετά απο απουσία 3 χρόνων.To 1997 η Britney υπέγραψε με τη Jive Records και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της ... Baby One More Time το 1999. Με τα δύο πρώτα της άλμπουμ καθιερώνεται ως ένα pop icon και έσπασε ρεκόρ πωλήσεων, ενώ το ομώνυμο τραγούδι "... Baby One More Time" και "Oops!... I Did It Again" έγινε διεθνή number-one hits. Κτά τα τα τέλη της δεκαετίας του 1990 η Spears ήταν επιρροή για όλα τα κορίτσια.
     Το 2001, κυκλοφόρησε το τρίτο studio album της ενώ το 2003 κυκλοφόρησε το In the Zone με πολλές επιτυχίες όπως  "Me Against the Music", "Toxic" και  "Everytime". Το πέμπτο στούντιο άλμπουμ της, Blackout, κυκλοφόρησε το 2007 και παρά τη μικρή προώθηση που είχε, έβγαλε  hits όπως το  "Gimme More" και το "Piece of Me". Το 2008 κυκλοφορεί το έκτος της στούντιο άλμπουμ Circus  με την παγκόσμια επιτυχία"Womanizer".    
     Η Britney Spears έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, κάνοντας  την μία από της μεγαλύτερες καλλιτέχνης στην  ιστορία της σύγχρονης μουσικής. Σύμφωνα με την καταγραφή του Industry Association of America, είναι η όγδοη σε υψηλότερες πωλήσεις καλλιτέχνης στις Ηνωμένες Πολιτείες, με 32 εκατομμύρια άλμπουμ αναγνωρισμένα. Ήταν ταξινομημένη στην 8η θέση τη δεκαετίας του 2000 από το Billboard. Τον Ιούνιο του 2010, η  Spears κατετάγη  στη λίστα του Forbes των 100 πιο ισχυρών προσωπικοτήτων και με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Τέλος αυτή είναι η τρίτη πιο αναφερόμενη μουσικός στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με το Forbes.
     Το 2011, η Spears επέστρεψε με το έβδομο στούντιο άλμπουμ της, με τίτλο Femme Fatale, το οποίο κυκλοφορήσε στις 29 Μάρτη, 2011, συμπεριλαμβανομένου του single  "Hold It Against Me" το οποίο έχει γίνει η τέταρτη φορές νούμερο ένα στη αμερικανική. Αυτή την εβδομάδα η Britney Spears θριάμβέβει με νεότερο άλμπουμ της Femme Fatale (Jive Records) στο Νο 1 charts στις ΗΠΑ. Κάνει την Spears τη πρώτη γυναίκα ποτέ να έχει 6 νούμερα ένα ντεμπούτο άλμπουμ, και σηματοδοτεί το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο άλμπουμ της χρονιάς. Επίσης, κάνει το ντεμπούτο άλμπουμ της σε νούμερο 1 στον Καναδά, την Αυστραλία και την Κορέα και μπαίνει στο Top 10 σε 15 άλλες χώρες.
     Το Femme Fatale έχει κερδίσει επαίνους: το περιοδικό Rolling Stone έδωσε στο άλμπουμ 4 από 5 αστέρια και ισχυρίζεται ότι "Femme Fatale μπορεί να είναι το καλύτερο άλμπουμ της Britney ". Το Associated Press προσθέτει, "Ακόμα μια φορά η Spears ξαφνίαζει,  και η φλόγα της καίει τόσο φωτεινά όσο ποτέ »

      Σας παρουσιάζουμε  τη πρεμίερα του δεύτερου της single "Till the world ends". Απολαύστε το και περιμένω τα δικά σας σχόλια...



15 σχόλια:

  1. To kalitero come back ever!! Kai pisteuw to kalitero cd pou exei vgalei pote. Eimai sigouros pou to tragoudi tha kaougetai se ola ta club

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poly kales plirofories sxetika me tin Britney perimeno kai alla mousika nea!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h palia kakh britney epistrefei xeiroterh apo pote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ... ΤΕΛΕΙΟ BLOG!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλη δεκαετίας του 90...Κάνοντας ζάπινγκ ένα πρωινό Σαββάτου ανάμεσα σε καμπαμαρού τζια τζο και αστρομαχητές πέφτω σε ένα κανάλι διαφορετικό απ'τα άλλα. Τι χαζό κανάλι που Σάββατο πρωί δεν παίζει κινούμενα σχέδια σκέφτηκα, βλακεία αυτό το MTV...και ξαφνικά μια κοπέλα γηραιότερη από μένα κατά 4 ολόκληρα χρόνια (περίπου) έκανε τη καρδούλα μου να σκιρτήσει...τι κι αν ήταν γραία, ήταν πιο όμορφη από σχεδόν όλες τις συμμαθήτριές μου...ίσως και από τη κλαίρη που κρυφογούσταρα, με ξεσήκωσε με τις χορευτικές της φιγούρες, το μπρίο και τη φαντασία που μου διέγειρε...Απαγορευμένη αγάπη, ανεκπλήρωτος έρωτας...και καθώς ο γιατρός χρόνος και η φίλη της κλαίρης που με έφτυσε προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές μου Oops!... she Did It Again... Οι συνέπειες τραγικές.
    Πήρα τη κασέτα του Αρλοντ που είχα νοικιάσει από το γωνιακό βίντεο κλαμπ βάζω ένα τσαλακωμένο χαρτάκι και ζελοτέιπ στη προστασία εγγραφής και περιμένω υπομονετικά την επόμενη φορά που θα ξαναβάλει την αγαπημένη μου Britney. Η εικόνα της στο άσπρο φορεματάκι μου έχει στοιχειώσει το μυαλό...πατάω το Rec και αυτό ήταν ...οι συνέπειες καταστρεπτικές...Αχάριστη βιντεοκλαμπου με δάγκωσες. Φυσικά και δεν της επέστρεψα ποτέ τη κασέτα.
    Αυτό το αγνό κορίτσι που τόσο μικρό γνώρισε την επιτυχία που της διάβρωσε την αγνή ψυχή της επέστρεψε και τα βλέμματα όλων ξαναπέφτουν πάνω στην ώριμη πλέον ΜΙΛΦ γιατί όσο και αν τα αυτιά μας μπορούν να το παίξουν σνομπ στη γνώριμη φωνή που κρυφακούν τα βλέμματά μας δε θα μπορέσουν ποτέ όσα χρόνια και αν περάσουν.
    Καλή επιτυχία Μπρίτνεϊ στο νέο σου ξεκίνημα και δεν είναι ντροπή να σε ακούμε... όχι δεν είναι...μην επιμένεις...και σόρρυ που ψήφησα τη jnfr lopez...αδυναμίες είναι αυτές.

    PS Επιτέλους ένα σοβαρό μουσικό blog που δεν είναι έρμαιο στα χέρια των δισκογραφικών ...keep up the good work m8s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ena apo ta kalitera blog pou exw dei sinexise etsi !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Dynamiko come back tis Britney!!!!!
    P.S.katapliktiko blog gia osous agapane ti mousiki!!!Perimenoume t epomena arthra....:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή